Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία μας εδρεύει στα Γρεβενά, μια μικρή κτηνοτροφική πόλη. Το όραμα μας πάντα είναι η ανάπτυξη της γεωργίας και της κτηνοτροφίας στον τόπο μας.


Ξεκινώντας από τον παππού μας με την καλλιέργεια χωραφιών και μια μικρή μονάδα εκτροφής αιγοπροβάτων, περάσαμε στην δεύτερη γενιά του πατέρα μας ακολουθώντας τα ίδια βήματα, και είμαστε τώρα στην τρίτη γενιά με γνώμονα τα όσα μας έμαθαν όλα αυτά τα χρονιά να συνεχίσουμε να παράγουμε πρώτες ύλες και έπειτα να τις χρησιμοποιούμε ως βασικό υλικό στην παράγωγη των προϊόντων μας.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους αγροτικής παράγωγης, επιτυγχάνουμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας. Με νέες τεχνολογίες και ιδέες βοηθάμε καθημερινά τον κτηνοτρόφο με πλήρη οργάνωση και καθοδήγηση έτσι ώστε να πετυχαίνει το μέγιστο με όσο γίνεται περισσότερη ευκολία.


Το κατάστημα μας προσφέρει, χονδροειδής πρώτες ύλες καθώς και  φυράματα δικής μας παραγωγής αλλά και έτοιμα από άλλες συνεργαζόμενες εταιρείες. Προσφέρουμε πλήρη σιτηρέσιο με όλα τα απαραίτητα και παρακολούθηση όταν αυτή χρειάζεται.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ